Aurinkopaneelien ja autojen latauspisteiden asennus Suomessa ja muualla Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy:n monipuoliset sähköpalvelut kattavat aurinkopaneeleiden ja sähköautojen latauspisteiden asennukset Suomessa ja Euroopan maissa. Autamme tekemään ympäristön kannalta viisaita, energiaa säästäviä, ja samalla kustannustehokkaita ratkaisuja.

 

Palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aurinkopaneelit kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille

Meiltä saat aurinkopaneelit ja kokonaiset aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköverkkoon liitettynä että sähköverkon ulkopuolelle esimerkiksi omakotitaloihin, mökeille, taloyhtiöihin, teollisuuden tuotantotiloihin ja yritystiloihin. Palvelumme on kokonaisvaltaista, eli suunnittelemme ja asennamme tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden.


Aurinkosähköjärjestelmä on ympäristöä säästävä ja kustannustehokas valinta. Aurinkosähköjärjestelmän avulla voi hyödyntää auringon ilmaista energiaa ja samalla pienentää sähkölaskua. Omasta käytöstä yli jäävän sähkön voi usein myydä sähköyhtiölle. Aurinkosähköjärjestelmän asennus on helppoa eikä vaadi esimerkiksi kaivuutöitä. Järjestelmää ei tarvitse huoltaa ja sen tekninen käyttöikä on pitkä. Investointi maksaa siis itsensä takaisin!

Sähköautojen latauspisteet monenlaisiin kohteisiin

Sähköauton lataukseen löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Tarvittaessa asennamme erilliset latauspisteet tai latausasemat. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja kattaa kaiken tarpeidesi kartoituksesta ja latausratkaisujen mitoituksesta toteutukseen ja viimeistelyyn.

 

Tiesithän, että taloyhtiössä latausratkaisun toteuttaminen edellyttää taloyhtiön päätöstä, yleensä asian käsittelyä yhtiökokouksessa? Me autamme ja neuvomme mielellämme!

Taloyhtiöiden sähkötyöt

Tutustu ARA:n avustuksiin!

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus eli ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennuksen omistaville henkilöasiakkaille ja taloyhtiöille energiatehokkuutta parantaviin korjaustoimenpiteisiin. ARA myöntää myös latausinfra-avustuksia eli avustuksia sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmien muutoksiin.


Lue lisää ARA:n verkkosivuilta ja ota meihin yhteyttä! Rahanarvoinen etu kannattaa hyödyntää.