Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot päteviltä tekijöiltä Suomessa ja Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy:ltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot. Meiltä löytyy asennuksissa tarvittavat pätevyydet. Autamme tarvittaessa myös sopivan laitteen löytämisessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apua ilmalämpöpumpun valintaan

Markkinoilta löytyy monenlaisia ilmalämpöpumppuja. Laitteet eroavat esimerkiksi tehokkuudeltaan ja sen suhteen, minkä kokoiseen tilaan ne sopivat.

 

Tunnemme eri valmistajien laitteet hyvin ja pystymme suosittelemaan juuri Suomen olosuhteisiin sopivia merkkejä ja malleja. Suomessa pakkasten ja helteiden vuorottelu vuodesta toiseen asettaa omat vaatimuksensa ilmalämpöpumpulle. Autamme löytämään laitteen, joka toimii erinomaisesti kaikissa ulkolämpötiloissa.

Pyydä lisätietoja

Mukavuutta ja säästöä ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää ja viilentää sisätilat tarpeidesi ja mieltymyksesi mukaan. Laitetta voi hyödyntää monenlaisissa tiloissa: kotona, vapaa-ajan asunnossa, toimistotiloissa tai esimerkiksi tuotantotiloissa. Kotona ilmalämpöpumppu parantaa asumisviihtyvyyttä ja työpaikalla se luo juuri sopivat olosuhteet työnteolle ja asiakkaille.

 

Sopivan lämpöisen sisäilman lisäksi ilmalämpöpumppu tuo mukanaan raikkaampaa ja laadultaan parempaa sisäilmaa. Laitteen avulla pystyt myös säästämään energiaa ja pienentämään sähkölaskuasi. Säästön suuruus riippuu nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi. Esimerkiksi suorasähköön tai öljylämmitykseen verrattuna energiansäästö on huomattava.

Eri valmistajien laitteiden asennukset ja huollot

Saat meiltä kaiken merkkisten ilmalämpöpumppujen asennukset sähkötöineen. Meiltä löytyy kylmäainetta sisältävien laitteiden käsittelyyn tarvittava pätevyys ja runsaasti kokemusta.

 

Palvelumme kattavat myös ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot ja vikakorjaukset. Voit tilata meiltä huollon tai korjauksen vaikka emme olisi tehneet laitteen asennustyötä.

Tutustu sähköpäivystykseemme

Pitääkö ilmalämpöpumppu outoa ääntä? Tuntuuko, ettei sisäilma ole sopivan lämpöistä säädöistä huolimatta? Tulemme mielellämme paikan päälle korjaamaan tilanteen.

 

Sähköpäivystyksemme vastaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja pystymme auttamaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Tutustu tarkemmin sähköpäivystyksen palveluihin ja ota yhteyttä!

Sähköpäivystys