Sähkötyöt kattavasti koko Suomessa ja Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy tekee sähkötyöt yksityisille ja yrityksille. Saat meiltä sekä pienet että suuret urakat ammattitaidolla. 

 

Palvelumme kattaa muun muassa sähkösuunnittelun, taloyhtiöiden sähkötyöt, teollisuuden sähkötyöt ja sähköpäivystyksen vikatilanteiden varalta. Asennamme myös aurinkosähköjärjestelmät, ilmalämpöpumput ja sähköautojen latauspisteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkötyöt taloyhtiöille

Meiltä onnistuvat esimerkiksi pari-, rivi- ja kerrostaloyhtiöiden sähköurakoinnit ja sähkösaneeraukset. Lisäksi saat meiltä aurinkosähköjärjestelmien asennukset, sähköautojen latausasemien asennukset sekä ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot koko taloyhtiön ja sen asukkaiden tarpeita silmällä pitäen.


Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen ja laadimme työsuunnitelman, jonka taloyhtiön hallitus voi käsitellä! Tulemme mielellämme myös paikan päälle kertomaan toteutuksesta.

Taloyhtiöiden sähkötyöt

Huolellinen sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu on syytä tehdä huolellisesti, sillä jälkikäteen tehdyt muutokset voivat tulla kalliiksi. Suunnittelemme sähköistyksen tilojen toimivuuden ja energiatehokkuuden sekä yksilölliset toiveesi huomioiden.


Huolehdimme esimerkiksi siitä, että suunnitelma seuraa toiveitasi liittyen pistorasioiden paikkoihin, valaistukseen, kodin älyominaisuuksiin ja vaikkapa sähköauton lataukseen. Otamme huomioon sekä sisä- että ulkotilojen sähkötarpeet. Tarvittaessa neuvomme hyvien valintojen tekemisessä.

Lue lisää

Sähkötyöt teollisuudelle

Olemme urakoineet useille suurille alihankkijoille, kuten Skanskalle, NCC:lle, ARE:lle ja 24Centerille. Tulemme mielellämme hoitamaan teollisuusyrityksesi tai muun yrityksesi sähkötyöt. Teemme sähkötyöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin, ja saat meiltä myös sähköhuollot ammattitaidolla.


Voit hankkia meiltä työvoimaa myös muihin asennustöihin. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Teollisuussähkö

Sähköpäivystys vikatilanteiden varalle

Vikatilanteiden varalta päivystämme kellonaikaan katsomatta. Sähköasentajamme antaa ensimmäiset neuvot jo puhelimessa, ja tarvittaessa saavumme paikan päälle ilman turhia viiveitä.


Kokeneilta sähköasentajiltamme saat avun tilanteessa kuin tilanteessa. Tutustu tarkemmin päivystyspalveluihimme!

Lue lisää