Sähköpäivystys 24 h Suomessa ja Euroopassa

Sammuivatko valot yllättäen tai onko sähkönjakelussa häiriöitä? Seisooko tuotantolinjasi sähköjen petettyä? HK Rakennussähkö Oy:n päivystävät sähkömiehet ovat valmiina auttamaan kaikissa sähköjärjestelmien ongelmissa sulakkeen vaihdosta sähköasennuksiin. Sähköpäivystys 24 h palvelee ympäri vuorokauden. Voit ottaa meihin yhteyttä vuoden jokaisena päivänä kelloon katsomatta – myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Tavoitat meidät kiireellisissä tilanteissa puhelimitse.

Yhteystiedot

Apua kaikissa ongelmatilanteissa

Sähkönkäyttäjä saa tehdä itse vain pieniä sähkötöitä. Varsinaisiin sähköasennuksiin ja sähkövikojen korjauksiin tarvitaan alan ammattilainen. Me autamme sinua!

 

Esimerkkejä tilanteista, joissa voit ottaa meihin yhteyttä:

  • kiinteistön viasta johtuva sähkökatkos
  • palanut sulake
  • laitevika, joka keskeyttää esimerkiksi teollisuuden tuotantolinjan
  • sähkövika, joka voi aiheuttaa suurempaa haittaa koko kiinteistössä
  • kiireellinen sähköasennus
  • rikkoutunut ilmalämpöpumppu.

Suuri osa sähköasennuksista on piilossa seinän takana, joten virheiden korjaaminen itse olisi iso urakka. Pätevät sähköasentajamme hoitavat kaiken kerralla kuntoon. Tutustu myös muihin sähköalan palveluihimme ja ota yhteyttä!

Näin otat meihin yhteyttä

Jos sähkövika yllättää, soita meille! Kokeneet sähköalan ammattilaisemme päivystävät kelloon katsomatta vuoden jokaisena päivänä.

 

Esimerkiksi valokuva auttaa usein vian selvittämistä jo puhelun aikana, joten otamme mielellämme vastaan kuvia esimerkiksi WhatsApp-viestillä. Puhelun ja valokuvien perusteella osaamme ottaa oikeita sähkötarvikkeita ja varaosia mukaan, ja sähkövika korjaantuu kerralla. Lähetämme puhelun jälkeen välittömästi sähkömiehen paikalle.

Pyydä lisätietoja

Laadukkaat tarvikkeet

Tulemme paikalle huoltoautolla, jossa on mukana perustarvikkeet sähkötöihin sekä sellaiset erikoistarvikkeet, joita uskomme tarvitsevamme ongelmasi ratkaisemiseksi. Jos meillä ei ole sopivaa tuotetta valmiina, hankimme sen nopeasti luotettavilta toimittajiltamme.

 

Sähköasentajamme käyttävät ainoastaan laadukkaita työkaluja ja materiaaleja. Siten varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen myös kiiretilanteissa.