Taloyhtiöiden sähkötyöt ammattilaiselta Suomessa ja Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy tekee taloyhtiöiden sähkötyöt. Palvelemme usean vuosikymmenen mukanaan tuomalla kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

 

Tiesithän, että taloyhtiön sähköjärjestelmän kunnossapidosta vastaa taloyhtiö? Esimerkiksi pistorasiat ja katossa olevat valaisinten kytkentäpisteet kuuluvat taloyhtiön vastuulle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sähkötyöt turvallisesti

Yrityksessämme työskentelee koulutettuja sähköasentajia, joilla on tarvittava kokemus ja sertifikaatit sähkötöiden tekemiseen turvallisesti. Hoidamme sekä pienet että suuret sähköasennukset osaavin ottein ja takaamme urakan sujuvan etenemisen vaativissakin kohteissa.


Annamme mielellämme tarjouksen ja tulemme kertomaan urakasta tarkemmin taloyhtiön hallitukselle.

Sähköurakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme halutessasi sähköurakan suunnittelusta toteutukseen saakka. Teemme sähkösuunnitelman toiveitasi kuunnellen, autamme tarvittaessa sopivien sähkötarvikkeiden valitsemisessa ja toteutamme urakan sovitussa aikataulussa. Lopuksi teemme lopputarkastuksen ja siivoamme jälkemme.


Sähkösuunnittelussa huomioimme myös kohteen toimivuuden ja energiatehokkuuden. Pyrimme tekemään ympäristön kannalta kestäviä valintoja. Tutustu tarkemmin sähkösuunnittelun palveluihimme.

Sähkösuunnittelu

Sähköauton latauspisteiden asennukset taloyhtiöille

Lämmitystolppia ja muita pistorasioita ei ole suunniteltu sähköautojen lataamiseen jatkuvasti, vaan sitä varten olisi syytä asentaa niiden lataamiseen tarkoitettu laite. Saat meiltä latauspisteiden asennukset ammattitaidolla. Autamme tarvittaessa myös urakan suunnittelussa.


Tutustu tarkemmin sähköautojen latauspisteiden asennukseen ja ota yhteyttä!

Lue lisää

Luotettavaa palvelua nopeallakin aikataululla

HK Rakennussähkö Oy tekee sähköurakat esimerkiksi paritalo-, rivitalo- ja kerrostalokohteisiin luotettavasti. Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa ympäri Suomen ja Euroopassa.


Osaavat sähköasentajamme suunnittelevat ja toteuttavat sähkötyöt ilman turhia viivästyksiä. Pysymme sovitussa aikataulussa, joten esimerkiksi asukkaiden muutto uuteen kotiin ei jää ainakaan sähköistä kiinni.


Voimme työskennellä sekä urakka- että tuntipalkalla. Räätälöimme sopimuksen sisällön toiveidesi mukaisesti – ja järkevään hintaan.