Sähkösuunnittelu ammattitaidolla Suomessa ja Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy on sähköalan yritys, joka tarjoaa sähkösuunnittelua kaikenlaisille asiakkaille yksityisistä kotitalouksista taloyhtiöihin ja yrityksiin. Palvelemme sekä Suomessa että muissa Euroopan maissa. 

Lähtökohtanamme suunnittelussa ovat tilan toimivuus, energiatehokkuus ja asiakkaan toiveet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkösuunnittelua uudis- ja saneerauskohteisiin

Sähköasentajamme vastaavat mielellään kaikkiin sähkösuunnitteluun liittyviin kysymyksiisi. Autamme löytämään oikeat ja turvalliset ratkaisut kodin, taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin sekä uudis- että saneerauskohteissa.


Pohditko esimerkiksi valaistuksen uusimista? Onko pistorasioiden kanssa ongelmia? Tarvitsetko osaavaa tekijää teollisuuden sähköjen suunnitteluun? Ota yhteyttä, niin me kartoitamme tilanteen ja suunnittelemme tarpeidesi mukaisen ratkaisun. Hyvän suunnitelman perusteella myös itse sähkötyöt sujuvat jouhevasti.

Pyydä lisätietoja

Sähkösuunnittelu on osa toimivaa talotekniikkaa

Sähkösuunnittelu on keskeinen osa toimivaa talotekniikkaa. Kun annat sähkösuunnittelun kokeneiden asiantuntijoidemme tehtäväksi, voit luottaa siihen, että lopputulos on tarkkaan mietitty ja kestävä.


Perehdymme tarkasti suunnittelun kohteena olevan tilan ominaisuuksiin. Ammattitaitoiset sähkömiehemme laativat piirustukset, jotka huomioivat kaikki tarvittavat näkökohdat, kuten lain määräykset, turvallisuuden, toimivuuden ja sinun toiveesi. Tähtäämme kaikessa sähkösuunnittelussa myös energiatehokkuuteen ja ympäristön kannalta mahdollisimman kestävään lopputulokseen.


Saat meiltä sähkösuunnittelun lisäksi myös sähkötöiden toteutuksen ammattitaidolla. Tutustu tarkemmin myös palveluihimme taloyhtiöille ja teollisuudelle ja ota yhteyttä.

Yhteystiedot

Tutustu referensseihimme

Yrityksestämme löytyy jo yli 30 vuoden kokemusta sähkösuunnittelusta ja sähkötöistä. Olemme ehtineet urakoida monissa kohteissa Suomessa ja Euroopassa.


Etsitkö ammattitaitoista tekijää toteuttamaan kohteesi sähkösuunnittelun? Käy tutustumassa referensseihimme ja pyydä tarjous! Tavoitat meidät helposti ja nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Referenssit